Ώρα για γυμναστήριο!


Αν και δεν υπάρχει ιδανική στιγμή για να ασκηθεί κανείς (αρκεί να ασκηθεί), υπάρχουν πολλά οφέλη για να ιδρώσετε νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Οι άνθρωποι που ξυπνάνε πρωί – πρωί για να πάνε στο γυμναστήριο έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ πιο συνεπής με τις προπονήσεις τους.


 Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά τι μπορεί να χρειαστείς για το γυμναστήριο αλλά και γιατί να πας!

Αμινοξέα: Τα αμινοξέα είναι οι δομικοί λίθοι της πρωτεΐνης. Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη πρωτεΐνης που το σώμα χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη και επιδιόρθωση διαφόρων ιστών, που σημαίνει πως είναι πολύ σημαντικά για την μυϊκή ανάπτυξη.Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι αμινοξέων με διαφορετικές ιδιότητες, προερχόμενα από διαφορετικές πηγές.

Διατροφή για αθλητές σε αθλήματα αντοχήςΟι αθλητές έχουν μεγαλύτερες διατροφικές ανάγκες από τον υπόλοιπο κόσμο. Το σώμα χρειάζεται την απαραίτητη διατροφική υποστήριξη τόσο για αποκατάσταση μετά από προπόνηση όσο και για την αύξηση της απόδοσης. Όσο πιο έντονη είναι η προπόνηση τόσο μεγαλύτερες είναι και οι ανάγκες του οργανισμού. Μια ισορροπημένη διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει απαραίτητα διατροφικά συστατικά.

Αθλητικά Συμπληρώματα: Σύμφωνα με τις ειδικούς, «σκοπός των αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής είναι να μειώσουν το σωματικό λίπος και να αυξήσουν τη μυϊκή μάζα βελτιώνοντας παράλληλα την αντοχή, καθώς επίσης και να προάγουν τη διαδικασία ανάνηψης των μυών μετά την προπόνηση. Επιπλέον, αποσκοπούν στο να ελαττώσουν το οργανικό στρες της έντονης προπόνησης, να ελαχιστοποιήσουν την πιθανότητα εμφάνισης ασθενειών ή να προσδώσουν κάποια άλλα οφέλη που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την αθλητική απόδοση, που είναι και το ζητούμενο».

: Ένας από τους λόγους που οι περισσότεροι θέλουν να ξεκινήσουν το γυμναστήριο.

Μπάρες και σνακ: Θέλετε ένα σνακ που να σας κόψει την όρεξη, να σας δώσει ενέργεια και να είναι υγιεινό; Μια μπάρα δημητριακών είναι αυτό που ψάχνετε αλλά τι μπάρα;

Πρωτεΐνες: Οι πρωτεΐνες είναι ειδικά συμπληρώματα διατροφής για την αθλητική διατροφή και όπως λέει και η λέξη συμπληρώνουν την καθημερινή διατροφή ενός αθλητή.

: Από Κύπελλα Ανάμειξης - Σέικερ σε Μπουκάλια Νερού αλλά και Ρούχα & Καπέλα σου είναι πάντα χρήσιμα για το γυμναστήριο! Και για τους πιο προχωρημένους οι  Ζώνες Μέσης & Υποστήριξη Πλάτης αλλά και τα Γάντια είναι το ίδιο απαραίτητα!

Στο site του eVitamins θα βρεις  αυτά που χρειάζεσαι! 

Επίσης με τον κωδικό Fbeautycorner θα έχεις 5$ έκπτωση για την πρώτη σου αγορά!