Σωστή περιποίηση για τα μαλλιά σου!


Η την καλύτερη φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών σας, παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Σήμερα θα δούμε κάποιες κατηγορίες προϊόντων μαλλιών που δεν θα πρέπει ποτέ να παραμελείς για να έχεις το αποτέλεσμα και την εμφάνιση που ονειρεύεσαι! 


1. Σαμπουάν Μαλλιών: Φυσικά και εννοείται πως είναι το πρώτο βήμα για την καθαριότητα και την εμφάνιση των μαλλιών μας! 
Φροντίστε να λούζεστε ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, 2-3 φορές την εβδομάδα εάν έχετε λιπαρά μαλλιά, 1-2 φορές εάν έχετε κανονικά και 1 φορά την εβδομάδα εάν έχετε ξηρά μαλλιά.

2. Μαλακτικά Μαλλιών: Κάθε τύπος μαλλιών χρειάζεται διαφορετικό μαλακτικό. Τα ξηρά – αφυδατωμένα χρειάζονται ένα πλούσιο σε εκχυλίσματα και έλαια, ενώ τα λιπαρά ένα μαλακτικό με ενυδατικούς παράγοντες που δεν βαραίνουν τα μαλλιά.

3. Θεραπείες Μαλλιών: Σε αυτήν την κατηγορία μπορείς να εντοπίσεις θεραπείες κατά της τριχόπτωσης, ενδυνάμωσης μαλλιών, μετά τις τεχνικές εργασίες, ακόμα και για το μήκος το μαλλιών σου! 

4. Styling Μαλλιών: Μία ολοκληρωμένη εμφάνιση πάντα καταλήγει στον τρόπο που επιλέγουμε να φορμάρουμε το χτένισμα μας. Ίσια, μπούκλες, με έντονες μύτες. Ανάλογα τον τύπο των μαλλιών σου και τις ανάγκες σου υπάρχει σίγουρα ένα προϊόν για εσένα! 

5. Βιταμίνες Μαλλιών:  Αν ανήκετε στην κατηγορία που χρειάζεστε άμεσα ενδυνάμωση μαλλιών ή ακόμα έχετε έντονη τριχόπτωση υπάρχουν αρκετές πολύτιμες βιταμίνες που πρέπει να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε στη διατροφή σας.

Στο site του eVitamins θα βρεις όσα χρειάζεσαι για τις βιταμίνες αλλά και όλα τα απαραίτητα προϊόντα μαλλιών που χρειάζεσαι!

Επίσης με τον κωδικό Fbeautycorner θα έχεις 5$ έκπτωση για την πρώτη σου αγορά!