Baby shower: Δώρα για το μωρό που έρχεται



Μπορεί ο όρος baby shower να είναι σχετικά μοντέρνος, ο εορτασμός, όμως, όσα συνδέονται με την εγκυμοσύνη και τη γέννα υπήρχαν από την αρχαιότητα.
Εγώ σήμερα θα σου προτείνω κάποια από τα δώρακια που θα είναι πολύ χρήσιμα να πάρεις στην μέλλουσα μητέρα αλλά και στο μωράκι που έρχεται!

Μωρομάντηλα: Απαραίτητα και για τους δύο αφού μητέρα και μωρό θα τα χρησιμοποιήσουν με απεριόριστους τρόπους καθ όλη την διάρκεια! Ποικιλία σε χρώματα συσκευασίας, μυρωδιές και φυσικά αριθμό τεμαχίων! Όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά!

Πούδρα και λάδια: Το δέρμα του μωρού είναι δείκτης της υγείας του. Θέλει ιδιαίτερη περιποίηση κάθε φορά μετά το μπάνιο του και το άλλαγμα της πάνας του.

Κρέμες και αλοιφές: Σημαντικό βήμα είναι η ενυδάτωση επίσης του μωρού, αφού ειδικά τις πρώτες ημέρες τις ζωής του παρατηρούνται αρκετά "ξεφλουδίσματα" στο δέρμα του!

: Η ενυδάτωση του βρέφους σε άλλη μορφή

Πάνες: Ποτέ μα ποτέ μην υποτιμήσεις τον αριθμό στις πάνες!! Όσο περισσότερες τόσο το καλύτερό. Εξάλλου πάνε ανάλογα και με το βάρος του μωρού οπότε έστω για τον πρώτο καιρό συνεχώς αλλάζεις και νούμερο.

Μπουκάλια & Πιπίλες: Σχέδια, χρώματα, ζωάκια και μη υπάρχουν αρκετοί συνδυασμοί που θα μπορέσουν ακόμα και να προσελκύσουν το μωράκι με τρόπο ώστε να το κρατάτε χαρούμενο.

Φόρμουλες βρεφών & Γάλα σε σκόνη: Ποτέ μην παραλείψετε να ρωτήσετε τον γιατρό σας για την διατροφή του μωρού σας. Ακόμα όμως και αν το μωράκι σας μεγαλώσει λίγο περισσότερο μπορείτε με αρκετές γεύσεις να κάνετε το γεύμα του πιο δελεαστικό.

Τα πρώτα δόντια εμφανίζονται στην ηλικία των 4-7 μηνών. Υπάρχουν όμως παιδιά που θα γιορτάσουν τα πρώτα του δοντάκια λίγο αργότερα! Καλό λοιπόν είναι λοιπόν σε κάθε περίπτωση να είστε σωστά προετοιμασμένη για να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνο για το μωρό.

: Σημαντικό και πάντα χρήσιμο. Πολλά από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως αφρόλουτρο για το βρέφος. 

: Για την ακριβή δόση του συμπληρώματος ή για το εάν χρειάζεται ενίσχυση η διατροφή του παιδιού σας, συμβουλεύεστε πάντα τις γνώμες των ειδικών (παιδιάτρους, διαιτολόγους-διατροφολόγους) πριν δώσετε στο παιδί σας οτιδήποτε. 

: Ένα μικρό μωράκι που πονάει η κοιλίτσα του είναι ένα θέαμα που αγγίζει και ανησυχεί κάθε γονιό! Δεν γίνεται όμως να μεγαλώσει ένα παιδί χωρίς μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα στην καθημερινότητα, τα οποία απλά οφείλονται στην ανωριμότητα του πεπτικού του συστήματος.

: Το έχω αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο. Μέρες που διανύουμε η προστασία του μωρού ενάντια στις ηλιακές ακτίνες είναι ιδιαίτερα σημαντική! 

: Τέλος αν δεν θέλετε να προμηθευτείτε κάποιο από τα παραπάνω για να δημιουργήσετε ένα δικό σας καλάθι δώρων για το Baby Shower υπάρχουν πάντα και οι έτοιμες λύσεις! 

Στο site του eVitamins θα βρεις όσα χρειάζεσαι για Δώρα για το μωρό που έρχεται και που χρειάζεσαι!

Επίσης με τον κωδικό Fbeautycorner θα έχεις 5$ έκπτωση για την πρώτη σου αγορά! 


.