Όσα χρειάζεσαι για την σωστή περιποίηση του σώματος!


Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Για να διατηρήσετε το δέρμα του σώματος σφριγηλό, μαλακό και όμορφο πρέπει να το περιποιείστε σωστά σε καθημερινή βάση.
Έτσι λοιπόν η περιποίηση του σώματος μας θα πρέπει να είναι στο μυαλό σας, σε τέτοια προτεραιότητα όπως και η περιποίηση του προσώπου σας. 

1.  :Η λοσιόν και η κρέμα σώματος είναι οι πιο συνηθισμένες ενυδατικές φροντίδες για την περιποίηση του σώματος σας. Είναι το άλφα και το ωμέγα της ολοκληρωμένης φροντίδας.

2.  : Η περιποίηση ποδιών δεν είναι απλό πράγμα και αν ασχοληθείτε λίγο, θα έχετε μαλακά πέλματα, χωρίς κάλους, χωρίς “σκασμένες φτέρνες” και χωρίς τραχιές επιφάνειες. Και, μάλιστα, δεν θα σας πάρει πάνω από 10 λεπτά.

3.  : Όλα περνούν από τα χέρια σας, γι’ αυτό και η ολοκληρωμένη περιποίησή τους -ιδιαίτερα το χειμώνα- είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Η κατάσταση των νυχιών και των χεριών μας λέει πολλά για μας – αλλά τα χέρια μας υφίστανται καθημερινά ιδιαίτερη ταλαιπωρία. Η εντατική περιποίηση και το τακτικό μανικιούρ είναι, επομένως, ιδιαίτερα σημαντικά.

4.  : Ανάλογα με τον σκοπό για τον οποίο γίνεται ένα μασάζ, χρησιμοποιούνται διαφορετικοί συνδυασμοί και αναλογίες αιθέριων ελαίων. Υπάρχουν μείγματα χαλαρωτικά, τονωτικά, ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος, ανακούφισης των μυϊκών πόνων, βελτίωσης της διάθεσης κ.λπ. 

5.  : Σαν το τζίνι από το μπουκάλι, το αιθέριο έλαιο tea tree δίνει λύσεις σε δεκάδες προβλήματα υγείας και γενικής απολύμανσης. Είναι ισχυρό, είναι φυσικό και παρέχει τριπλή απολυμαντική δράση! Περιζήτητο για την καταπολέμηση των φλεγμονών και των μολύνσεων πριν από την ανακάλυψη των αντιβιοτικών, το tea tree σήμερα επανακάμπτει, προσφέροντας λύσεις σε όσους αναζητούν έναν πιο φιλικό τρόπο να προστατέψουν τον οργανισμό και το περιβάλλον τους από τα βακτήρια, τους μύκητες και τους ιούς. 

Στο site του eVitamins θα βρεις όσα χρειάζεσαι για την σωστή περιποίηση του σώματος σου!

Επίσης με τον κωδικό Fbeautycorner θα έχεις 5$ έκπτωση για την πρώτη σου αγορά!