Η φροντίδα του προσώπου μας!


Για μία υγιής και λαμπερή εμφάνιση, το Α και το Ω είναι η φροντίδα του προσώπου μας! 
Εμείς σήμερα θα δούμε μερικά από τα βήματα που είναι σημαντικά για την φροντίδα και που δεν πρέπει κάποιες φορές να παραλείπουμε, καθώς και τρόπους λύσεςι σε κάποια από τα πιο συχνά δερματικά θέματα.

1. : Η ακμή δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο των εφήβων, αλλά και αρκετών ενηλίκων, οι οποίοι δεν απαλλάχθηκαν ποτέ από τα σπυράκια της εφηβείας ή τα εμφάνισαν ξαφνικά στα 30 τους.

2. Οι καφέ κηλίδες είναι ένα εμφανές σύμπτωμα της γήρανσης του δέρματος, αυτά τα σκοτεινά μπαλώματα που μπορούν να χαλάσουν την ομοιομορφία ακόμα και της πιο όμορφης επιδερμίδας.

3.  Το πιο πολύτιμο φυτό της φύσης η αλόη βέρα κρύβει μέσα της ένα ολόκληρο φαρμακείο. Εκμεταλλευτείτε τις θαυματουργές τις ιδιότητες και φτιάξτε καλλυντικά προϊόντα που η επιδερμίδα σας σίγουρα θα λατρέψει!

4. : Η καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος είναι σημαντική στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης. Σήμερα, μπορούμε να επιβραδύνουμε τις αλλαγές αυτές και να συμβάλλουμε στην επιβράδυνση της γήρανσης του προσώπου.

5. : Σε μορφή αφρού ή τζελ, καθαρίζουν τα πάντα από το πρόσωπό σου, κάνοντας το δέρμα σου να λάμπει.

6. Κολλαγόνο: Ένα προϊόν προσώπου με κολλαγόνο μπορεί να βοηθήσει το δέρμα σας να δημιουργήσει περισσότερο από το δικό του κολλαγόνο. Το κολλαγόνο είναι μια φυσική πρωτεΐνη που βρίσκεται στον οργανισμό που προωθεί την ελαστικότητα.

7. Οι κρέμες ματιών είναι ένα βασικό καλλυντικό προϊόν που φωτίζει και παράλληλα ενυδατώνει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του δέρματός σας μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη κρέμα ματιών (ενυδατική ή αντιγηραντική) που θα σας χαρίσει λάμψη και ξεκούραστη όψη.

8. Η μέθοδος της απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας με την τριβή ονομάζεται φυσική, μηχανική ή ενεργητική απολέπιση. Αν δεν κάνετε απολέπιση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, είναι πολύ πιθανό στην επιδερμίδα σας να συσσωρευτούν σκόνες, υπολείμματα μακιγιάζ και νεκρά δερματικά κύτταρα, τα οποία θα κλείσουν τους πόρους του δέρματος και θα σας προκαλέσουν ερεθισμούς ή ακόμα και ακμή.

9. Φροντίδα Χειλιών: Η περιοχή των χειλιών είναι αρκετά ευαίσθητη και ξηραίνεται αρκετά με την έκθεσή της στις διάφορες καιρικές συνθήκες. Χρειάζονται κι αυτά ενυδάτωση και φροντίδα όπως όλο το υπόλοιπο πρόσωπο.

10.  : Η ενυδάτωση του προσώπου είναι πολύ σημαντική όταν αναφερόμαστε στην υγεία της επιδερμίδας. Το ενυδατωμένο δέρμα διατηρεί την ελαστικότητά του, είναι πιο απαλό και φυσικά πολύ πιο λαμπερό. Αν θέλετε λοιπόν να διατηρήσετε μια βελούδινη επιδερμίδα προσώπου, τότε η καλή ενυδάτωση είναι η λύση. 

11.  : Ένα βήμα που πρέπει να προσθέσεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Μια ρουτίνα ομορφιάς ξεκινάει από τον καθαρισμό και μετά ακολουθούν το toner με την ενυδατική κρέμα.Τα toners μπορούν να αφαιρέσουν υπολείμματα από το μακιγιάζ που δεν κατάφερες να καθαρίσεις αρχικά. Επίσης παρέχουν μια αίσθηση φρεσκάδα και δροσιάς όταν βγαίνεις από το καυτό μπάνιο ή και το καλοκαίρι που το δέρμα σου τείνει να ιδρώνει.

Στο site του eVitamins θα βρεις όσα χρειάζεσαι για την φροντίδα του προσώπου σου!

Επίσης με τον κωδικό Fbeautycorner θα έχεις 5$ έκπτωση για την πρώτη σου αγορά!