Τα παιδικά συμπληρώματα!


Οι γονείς πολλές φορές ανησυχούν αν τα παιδιά τους προσλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μέσω της διατροφής τους, και ρωτούν για τα συμπληρώματα βιταμινών, ως απαραίτητο συστατικό προκειμένου να τους εξασφαλίσουν καλή υγεία.



Υπάρχουν παρόλα αυτά κάποιες βιταμίνες που έπειτα από την συγκατάθεση του γιατρού σου θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις.

1. Στην παιδική ηλικία, ιδιαίτερο βάρος δίνεται σε συστατικά που είναι υπεύθυνα για το χτίσιμο γερού σκελετού, με σημαντικότερο το ασβέστιο.Το Ασβέστιο αποτελεί το βασικό δομικό συστατικό των οστών, ειδικότερα στην παιδική ηλικία και είναι απολύτως απαραίτητο για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών.

2. Καλύψτε τις καθημερινές ανάγκες, τονώστε & θωρακίστε τον οργανισμό των παιδιών σας!

3. Το ιχθυέλαιο παράγεται από τη σάρκα λιπαρών ψαριών όπως σολομού, ρέγγας, σκουμπριού, κλυπέας (είδος ρέγγας), σαρδέλας και πέστροφας. Είναι ιδιαίτερα πλούσιο στα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ΕΡΑ (εικοσιπεντανοϊκό οξύ) και DHA (δοκοσαεξανοϊκό οξύ). Αυτά τα λιπαρά οξέα μετατρέπονται στο σώμα στις ωφέλιμες προσταγλανδίνες της σειράς 3. Τα ιχθυέλαια από συκώτι (μουρουνέλαια) παράγονται από συκώτι λευκών ψαριών, όπως από μπακαλιάρο και ιππόγλωσσο. Τα ιχθυέλαια από συκώτι περιέχουν βιταμίνες Α και D .

4. : Τα προβιοτικά είναι συμπλήρωματα διατροφής υψηλής συγκέντρωσης και ειδικής σύνθεσης, σε μορφή σκόνης με ουδέτερη γεύση, για βρέφη και παιδιά ηλικίας έως 12 ετών.
Συμβάλουν στην εξισορρόπηση και την αποκατάσταση της βρεφικής και παιδικής εντερικής χλωρίδας και αποτελούνται από έναν ειδικό συνδυασμό ευρέως φάσματος με 8 είδη προβιοτικών υψηλής συγκέντρωσης ύψους 3 δισεκατομμυρίων προβιοτικών βακτηρίων ανά γραμμάριο.

Στο site του eVitamins θα βρεις όσα χρειάζεσαι για τα κατάλληλα παιδικά συμπληρώματα!

Επίσης με τον κωδικό Fbeautycorner θα έχεις 5$ έκπτωση για την πρώτη σου αγορά!