Τα κατοικίδια μας και η φροντίδα τους!


Τα κατοικίδια είναι σημαντικά στην ζωή μας και άλλο τόσο σημαντικό είναι να τα προσέχουμε και σωστά!


Σήμερα θα σου δείξω αρκετά όμορφα προϊόντα τόσο για την φροντίδα τους, την υγεία τους αλλά και την καθαριότητα τους.

1. Βιταμίνες για γάτες: Για σωστή λειτουργία του οργανισμού της γάτας είναι απαραίτητο να παρέχουμε καλά ισορροπημένες βιταμίνες και ορυκτά.Οι γάτες χρειάζονται μια ισορροπημένη διατροφή, έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες τους σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Οι κοινές τροφές για γάτες μερικές φορές δεν επαρκούν. Σε αυτή την περίπτωση κάποια συμπληρώματα θα βοηθήσουν στην κάλυψη αυτών των αναγκών.

2. Βιταμίνες Σκύλου: Όταν αναφερόμαστε σε θέματα διατροφής των σκύλων μας, κάνουμε πολύ συχνά λόγο για τις βιταμίνες. Οι βιταμίνες είναι οργανικές ενώσεις που παίζουν βασικό ρόλο στη ρύθμιση των μεταβολικών διαδικασιών και διασπώνται κατά την εξέλιξη της διαδικασίας. Παρόλο που απαιτούνται σε πολύ μικρές ποσότητες, οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του οργανισμού του σκύλου μας.

3. : Μπωλ τροφής, παιχνίδια ακόμα και σαμπουάν είναι κάποια από τα αξεσουάρ που σίγουρα χρειάζεσαι για το κατοικίδιο σου! 

4. Όσον αφορά την επιλογή ανάμεσα στις διάφορες λιχουδίτσες, καλό θα ήταν να προτιμάτε ό,τι πιο φυσικό, δηλαδή οτιδήποτε προέρχεται από φυσικές πηγές κρέατος. Λέγοντας "φυσικές" εννοούμε το κοτόπουλο, το αρνί, το βοδινό, το σολομό και άλλα συναφή. Οι λιχουδίτσες αυτές ουσιαστικά περιέχουν ελάχιστα λιπαρά και καθόλου χρωστικές ή συντηρητικά.

Στο site του eVitamins θα βρεις όσα χρειάζεσαι για τα κατοικίδια και τη φροντίδα τους!

Επίσης με τον κωδικό Fbeautycorner θα έχεις 5$ έκπτωση για την πρώτη σου αγορά!